Harry

Harry

  • Geslacht : Reu
  • Geboortedatum : 01-03-2019
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 55
  • Schofthoogte Groot :
  • Toegevoegd : 08-03-2021
  • Telefoon : 0031630420501
Reu

Informatie

Via facebook kregen we een oproep over een gewonde hond vlakbij de Casa.

Uiteraard gingen we gelijk kijken en zoeken. We vonden de plek waar hij gefotografeerd was maar geen hond, ook niet in de wijde omgeving helaas.

Later bleek hij door iemand meegenomen te zijn, die we kennen en niet bepaald goed is voor honden. Nog later bleek dat hij in een auto was gestopt

zonder toezicht   en zonder medische zorg. Alles op alles gezet   om de hond

daar weg te krijgen en via via lukte het onder het mom van een adoptant is gevonden. Wij zijn gelijk met Harry naar de dierenarts gegaan want hij was heel duidelijk niet gezond. Zijn halve lijf was kaal.

Een test onder de microscoop was het bewijs van schurft. Gelukkig is dat snel en makkelijk te genezen met een paar pillen en binnen 24-uur was Harry van de vreselijke jeuk af. Ook bleek dat zowel boven als onder zijn voortanden volledig afgesleten zijn. Dit is het bewijs van een hele lange periode vastgebonden te hebben gezeten. Hij heeft zich letterlijk geprobeerd los te knagen wat hem deze stompjes heeft gegeven. Als Harry gecastreerd gaat worden komt er een dierentandarts om zijn tanden te bekijken en te beslissen of ze kunnen blijven zitten en gesealed kunnen worden of er toch uit moeten,

Harry zit nu een stuk lekkerder in zijn vel, zijn haren komen terug en kroelen kan hij als de beste. Het liefst klampt hij zich aan je vast maar hij krijgt meer en meer het vertrouwen dat we hem niet in de steek laten en steeds weer terug komen. Harry kan ook prima aan de riem lopen. Hij vind het leuk en trekt niet. Dat is fijn want met zijn inmiddels 26 kilo is hij een prachtige grote jongen maar dat wil je niet hebben trekken natuurlijk. Van spelen snapt Harry nog niet zo veel maar daar wordt aan gewerkt. Een leven aan de ketting biedt natuurlijk ook geen   opties om de leren spelen.

 

Wil u Harry ook bewijzen dat hij er nooit meer alleen voor staat en dat hij nooit meer vastgebonden wordt? Bel of mail dan naar Sonja.

sonja@walkfordogs2017.nl of bel 00316-30420501

Let op! Wij plaatsen onze honden niet in gezinnen met kinderen onder de 12 jaar!

HEEFT U INTERESSE IN Harry