Harley

Harley

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 29-09-2015
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 40cm
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 29-09-2019
  • Telefoon : 0630420501
Teef

Informatie

Dit is Harley. Een heel erg lief en vriendelijk teefje van 4 jaar oud. Haar schofthoogte is 40cm.
Zij is gevonden door Venera in een open veld en was er niet best aan toe. Ze is onderdanig waardoor ze zeker vaak als laatste bij voedsel kon komen waardoor ze flink ondervoed was en ze zat onder de wonden. Je moet er maar niet bij nadenken waar die vandaan zijn gekomen.

Dit lieve meisje snakt naar knuffels maar kijkt wel de kat uit de boom wanneer ze je voor het eerst ziet. Ze wil zo graag naar je toe komen maar vind het wel nog een beetje spannend. Dat is natuurlijk niet zo gek na al die tijd zonder liefde te zijn geweest. Maar als jij laat zien en voelen dat het goed is komt ze zeker naar je toe om die aai over haar bolletje te halen en laat ze voorzichtig haar enthousiasme zien. Ze vind andere honden helemaal prima. Alleen katten zijn een dingetje. Die vind ze niet zo leuk. Waar ze nu is zitten ook erg veel katten. Daarom wordt ze vaak afgesloten.

Harley zit nu al weer 2 jaar op het stuk grond waar wat tuinbouw is en het is nu haar tijd om naar huis te gaan. Het wordt tijd voor een eigen mand ipv een hok te moeten delen met zoveel andere honden. Ze verdient het om een lief baasje te krijgen die haar laat zien dat het leven ook heel erg leuk kan zijn en haar vertrouwd maakt met het veilige leven in huis, lekker met haar gaat wandelen en spelen. Haar ontzettend gaat verwennen en die haar voor altijd bij zich wil houden.

Harley is gesteriliseerd, volledig geënt en heeft alleen nog een 4DX test nodig en als die goed is staat er haar niets meer in de weg om naar jou toe te komen en eindelijk gelukkig te worden.

Ben je spontaan helemaal verliefd…. Stuur dan snel een mail naar sonja@walkfordogs2017.nl of bel 06-30420501

Wij plaatsen Harley niet in gezinnen met jonge kinderen.

HEEFT U INTERESSE IN Harley