Ginger

Ginger

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 30-07-2018
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 23cm
  • Schofthoogte klein
  • Toegevoegd : 20-07-2020
  • Telefoon : 0031630420501
Teef

Informatie

Ginger is gevonden in een bos, ver buiten de bewoonde wereld samen met haar 5 pups. Haar baasje deed het meest onvoorstelbare, hij stopte Ginger en haar 5 pups in een bouwzak, bond deze stevig dicht en gooide deze in het bos weg.

Ginger heeft gevochten voor haar leven en die van haar kinderen door de zak open te bijten en kon zo in ieder geval verstikking voorkomen. Helaas lopen er veel vijanden rond oa hyena’s, beren etc en haar leven was dus alles behalve veilig. Gelukkig werden ze opgemerkt en konden ze opgehaald worden door Monique en kregen ze een eigen kennel op de Casa. De 2e ramp was de positieve hartworm test. Dit moest behandeld worden voor ze uberhaubt over een baasje kon gaan dromen. De vreselijk pijnlijke behandeling onderging ze dapper en we hadden goede hoop. Helaas na 3 maanden hertesten was de test nog een keer positief en er zat niets anders op dan de behandeling te herhalen. 3 vreselijk spannende maanden volgenden weer en de tijd die gewacht moest worden voor de test uitslag geeft is een minuut of 5 maar leken 5 uur te duren. Toen de dierenarts bevestigde dat Ginger SCHOON was, liepen bij velen de tranen over de wangen. EINDELIJK mag Ginger gaan dromen over een leven in Nederland, bij een baasje die niet weet hoe een bouwzak er uit ziet en ook nooit zal bedenken er 1 te kopen.

Ginger heeft ruim een jaar bij Monique gewoond en ze is dus goed te omschrijven. Ginger is een energieke jonge dame die onwijs graag rent, dolt en aandacht geweldig vindt. Niet te lang want daarna moet ze weer de nodige rondjes races. Samen met Flash heeft ze pret voor 10 en graven, theedoektrekken niets is Ginger gek genoeg. Ook bezoekers op de Casa windt ze om haar kleine pootjes dus naar mensen toe is ze een vriendelijke jonge dame.

Ginger wil graag een baasje met veel tijd voor of lange wandelingen of die met haar een honden sport gaat doen, fly ball, agilitie of gewoon lekker racen in een bos, strand ze heeft het echt nodig.

Heb jij de tijd, de energie en de zin om actief aan de slag te gaan en ben je stiekem verliefd op de grote oren van dit kleine koppie dan snel bellen naar Sonja 0031-630420501

Wij plaatsen onze honden niet bij kinderen onder de 12 jaar

HEEFT U INTERESSE IN Ginger