Georgie

Georgie

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 05-02-2022
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 45
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 21-11-2022
  • Telefoon : 0630708443
Teef

Informatie

Georgie en Teddy zijn 2 zusjes die gedumpt zijn bij een oude mevrouw in Floresti, Roemenie. Floriste behoort bij de gemeente Horia waar Michael en Monique wonen. De burgemeester had klachten gekregen van inwoners van Floresti over overlast van deze twee jonge honden. De mevrouw had geen goed hek dus ze konden vrij overal lopen en gingen de buurt in om eten te zoeken, schoenen te stelen eigenlijk gewoon donder streken van een jonge hond die geen opvoeding krijgt. De burgemeester kwam hoogst persoonlijk bij Michael en Monique om te vragen of wij ze op de Casa op wilden nemen. Op 4 oktober zijn we samen met hem de honden gaan halen. De 2 dames waren inmiddels wel in een veel te klein hok opgesloten en de situatie was enorm triest. Eenmaal op de Casa waren beide nogal voorzichtig. Aanraken ging niet gelijk. Eerst wennen aan hun nieuwe omgeving  de rest komt later wel.

Georgie was de voorzichtigste. Het heeft wel even geduurd voordat ze ons vertrouwde maar inmiddels is dat helemaal over. Ze komt dolgraag knuffels halen en speelt graag en ontdekt graag de grote speeltuin. Ze kan heel braaf zitten voor ze eten of wat lekkers krijgt en ze eet rustig haar bak leeg.

 

Georgie zoekt een baasje die in alle rust met haar aan de slag gaat. Voor vertrek zal ze nog leren lopen aan de riem maar verder zal ze nog een beetje opgevoed moeten worden. Als dat in alle rust gebeurd zal Georgie je eeuwig dankbaar zijn en zal ze een maatje voor het leven zijn.

 

Wil je meer weten over Georgie bel dan met Monique +31-630708443 of mail naar monique@walkfordogs2017.nl

Let op, wij plaatsen onze honden niet bij gezinnen met kinderen onder de 12 jaar Onze screening omvat een vragenlijst en een huisbezoek.

HEEFT U INTERESSE IN Georgie