Ferrari (Ari)

Ferrari

  • Geslacht : Reu
  • Geboortedatum : 20-06-2021
  • Leeftijd : Pup
  • Schofthoogte : 45cm
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 21-08-2021
  • Telefoon : 0630708443
Reu

Informatie

Misschien kennen jullie deze knapperd nog wel (Ferr)ari. Hij was geadopteerd maar het lukte hem helaas niet om te aarden vanwege zijn angst. Daarop is hij in de opvang gegaan om meer te leren en helemaal op zijn tempo verder te ontwikkelen. We gaan hem nu opnieuw promoten in de hoop dat we de match voor hem vinden met kennis en ervaring van honden die hierin veel begeleiding, geduld en vertrouwen nodig hebben. Ari heeft iemand nodig die hem verder gaat laten leren, dat het leven geweldig mooi kan zijn. Dat er meer mensen dan alleen zijn baasje te vertrouwen zijn, want hij focust zich vooral op 1 persoon in zijn vertrouwen.
Zijn opvang vertelt:
“Ari is een leuke en zeer lieve hond. Ook is hij erg mooi, hoor ik van iedereen 😊.
Ari is een beetje verkeerd begonnen in dit leven en is daarom een angstige hond. Dit uit zich in vluchtgedrag. Met veel geduld is dat prima op te lossen, maar het kost wel alle tijd die Ari nodig heeft om te kunnen aarden.
Een groot voordeel is wel dat Ari heel graag wil. Angst houdt hem tegen, maar hij wil echt heel graag. Hij is gek op knuffelen, borstelen, afdrogen na een regenbui. Wanneer hij je goed kent en vertrouwd kruipt hij bijna in je. Hij wil erg graag bij je liggen en geaaid worden❤.
Ari is zindelijk en geeft heel goed aan als hij wat wil.
Hij heeft wel de neiging om op stoffen te bijten (dekens/kussens), maar nu hij een speeltouw heeft is dat probleem zo goed als opgelost. Ari slaapt ’s nachts in een bench, ook als er niemand thuis is, ligt hij in de bench. Hij weet dat zelf ook en als we terugkomen van de avondwandeling gaat hij daar zelf al in liggen.
Hij speelt ook erg graag met andere honden. In verband met zijn angst loopt hij niet los. Hij heeft een knuffelhondje en daar heeft hij veel aan. Hij ligt vaak met zijn pootje over de knuffel heen te slapen in de bench. Die heeft hij ook niet kapotgemaakt. Wij hebben zelf ook een hond, daar heeft Ari veel steun aan. Ze spelen ook heel erg leuk. Ook hebben wij een poes. Ook daarmee ligt hij op de bank. Hij is er erg lief voor. Als de poes wat chagrijnig is, vindt Ari dat helemaal niet leuk. Hij houdt niet van strijd.
Kortom, als je zin hebt in een superleuke hond die, met geduld, voor je door het vuur gaat, dan is Ari een geweldig maatje!”
Heb je interesse of wil je meer weten van lieve Ari? Neem dan contact op met Sonja, bel 0031-630420501 of mail naar sonja@walkfordogs2017.nl
Ari wordt niet bij drukke gezinnen met kinderen geplaatst. Voor hem zou een rustig stel of een alleenstaande het fijnste zijn.

Kleine Ferrari is met zijn broers en zusje en mama gedumpt op een klein industrie terrein in het dorpje Horia, ongeveer een half uur buiten Tulcea.

Mama is nog een dag gezien bij haar pups, daarna is ze weggegaan, waarschijnlijk op zoek naar voedsel, en niet meer terug gekomen. 2 lieve mensen die zelf al 22 zwerfhonden en 8 zwerfkatten hebben opgevangen en buiten dat ook zwerfhonden voeren, vonden ze en hebben de kleine pupjes veilig in een ruimte apart gezet. Veilig voor autos, andere hongerige honden en veilig voor gif. Ze zijn druk bezig om een tijdelijk extra verblijf voor hen te maken zodat zsm naar hun eigen terrein kunnen. Wij werden via onze dierenarts benaderd of wij deze pups zouden willen bemiddelen. 22 honden is al veel te veel. Al die mondjes moeten tenslotte eten. Dus wij zijn gaan kijken en zagen hoeveel liefde deze mensen voor alle dieren hebben. Wij mochten ook thuis alle honden komen bekijken en het was hard verwarmend hoe sociaal en lief al hun 22 honden waren. Dat betekend maar 1 ding, ze hebben goede en vooral lieve baasjes. Het was dus ook niet zo moeilijk om aan te bieden om ons hard te maken voor het zoeken van baasjes voor dit nestje.

Ferrari is de meest witte van het stel. Ferrari vond het best spannend dat er opeens bezoek was maar liet zich gewoon oppakken en vond kriebelen erg lekker. Zijn blauwe halsbandje draagt hij met trots. Ze zijn nog maar heel piep dus veel valt er nog niet te vertellen over het karakter dit wordt aan gevuld zodra we meer op bezoek zijn geweest.

Het kan natuurlijk zo maar zijn dat Ferrari zo je hart binnen stapt, bel dan snel met Sonja of mail naar monique@walkfordogs2017.nl 0630708443

Onze screening bestaat uit een vragenlijst en een huisbezoek. Wij plaatsen onze honden niet in gezinnen met kinderen onder de 12 jaar en vragen u na te denken of u na Corona ook nog genoeg tijd heeft voor het opvoeden van een pup.

HEEFT U INTERESSE IN Ferrari