Falki

Falki

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 20-08-2021
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 30cm
  • Schofthoogte middel :
  • Toegevoegd : 24-02-2022
  • Telefoon : 0630708443
Teef

Informatie

Falki is geboren op straat in een klein dorpje net buiten Tulcea. Een vriend van Michael en Monique heeft daar een boot liggen en had haar met 4 zusjes en broertje gespot. Meenemen was geen optie, geen plek maar hij bracht wel regelmatig voer. Zo ook een vriend van hem. Een voor een werden de pups doodgereden, ziek of verdwenen  gewoon. Toen alleen Falki nog over was besloot die vriend haar mee te nemen. Hij was te geraakt door haar. Falki was ziek Parvo en hiervoor is ze 3 dagen behandeld en gelukkig goed van genezen. De vriend en zijn vrouw werken veel en zijn hele dagen van huis soms zelfs ook nachten en die situatie is niet houdbaar voor een pup. Dus werden Michael en Monique gevraagd om haar op te nemen en te zorgen voor een fijn huisje elders.

Falki kwam, zag en overwon. Ze vond de verhuizing best even spannend maar haar wens om bij mensen te zijn en aandacht te krijgen is te groot en al snel kwam ze veel en vaak kroelen en knuffelen. Haar vriendinnetje Coco vindt ze enorm leuk en ze speelt veel met haar. Rennen in de grote tuin is altijd leuk en ze zoekt ook graag de grote honden op om door het hek kusjes uit te delen. Falki wil graag aandacht maar niet op een opdringerige manier.

Ballen gooien is leuk en kusjes geven ook. Falki kan goed alleen maar zeker ook bij een andere stabiele hond geplaatst worden.

Wil je meer weten over dit plaatje?

Bel of mail dan snel naar monique@walkfordogs2017.nl 0031-630708443

Onze screening bevat een vragenlijst en een huisbezoek.

Let op: wij plaatsen onze honden niet in gezinnen met kinderen onder de 12 jaar!

HEEFT U INTERESSE IN Falki