Evya

Evya

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 26-05-2023
  • Leeftijd : Pup
  • Schofthoogte : 18cm
  • Schofthoogte Klein :
  • Toegevoegd : 03-10-2023
  • Telefoon : +31630708443
Teef

Informatie

Evya is een kadootje van de laatste sterilisatie campagne in Horia. Terwijl het artsenteam en de vrijwilligers druk bezig waren met hun werkzaamheden kwam er opeens uit het niets een klein, broodmager pupje aanlopen. De harten breken bij het zien van zulke lieverds en Evya had ook een hele trieste blik in haar ogen. Zo jong en dan moederziel alleen op de wereld dat is toch ook niet niks. Als eerste werd haar een lekker bakje voer voor gezet en dat at ze zo snel op dat ze het er ook zo weer uitspuugde. Haar buikje was waarschijnlijk al weken niet meer goed gevuld. Gelukkig bleef de 2e poging beter zitten en natuurlijk werden Monique en Michael weer smekend aangekeken omdat niemand het over het hart kon verkrijgen om haar weer terug de grote boze wereld in te sturen. Natuurlijk maken we dan weer een plekje in de kamer vrij ondanks dat we overvol zitten. Evya is gelijk naar onze vaste dierenarts gegaan om te kijken of ze verder gezond is en dat was ze gelukkig. Natuurlijk gaan we dan gelijk ontwormen en iets geven tegen de vele vlooien die ze had en als die pillen werken begint het echte herstel en aansterken. Inmiddels heeft ze ook al haar eerste vaccinatie gehad en geniet dit kleine meisje van het goede leven dat ze nu heeft. Evya groeit binnen op om het risico op parvo te voorkomen. Ze speelt enorm graag en helpt elke ochtend met ontbijtjes klaar zetten en daarna natuurlijk haar eigen buikje vol te eten. Veel slapen en kauwen omdat haar tandjes al wisselen is haar grootste hobby. Zeker in het begin sliep ze erg veel omdat ze tijdens haar straatleven geen moment rust en veiligheid kende.

Evya zoekt baasjes die natuurlijk smoorverliefd worden maar die haar ook gaan opvoeden en haar verder alles leren wat een huishond hoort te leren.

Een vriendje of vriendinnetje zou leuk zijn maar is niet perse noodzakelijk.

Evya leert natuurlijk al wat basis dingen zoals zitten voor wat lekkers en lopen aan de riem maar er is nog zoveel meer om te leren.

 

Zie jij jezelf al met Evya de wereld ontdekken en ben je actief en wil je graag zien dat ze nog veel meer groeit in haar ontwikkeling, bel dan snel met Monique +31-630708443 of mail naar monique@walkfordogs2017.nl

 

Let op: onze screening bevat een vragenlijst en een huisbezoek. Wij plaatsen onze honden niet in gezinnen met kinderen onder de 12 jaar Uw bericht kan nu met de volgende bijlagen of koppelingen worden verzonden:

HEEFT U INTERESSE IN Evya