Elsa (gereserveerd voor adoptie)

Elsa

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 01-12-2021
  • Leeftijd : Pup
  • Schofthoogte : 17cm
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 23-02-2022
  • Telefoon : 0630708443
Teef

Informatie

Een oud inwoner van Tulcea was met zijn Nederlandse vriendin op bezoek en uiteraard hoor daar wat sightseeing bij. Op een dag gingen ze naar het Kasteel Ennisala en daar troffen ze flink veel zwerfhonden aan. Veel honden worden bij toeristische plekken gedumpt ivm voedsel afval op die plekken.

Helaas troffen ze ook 4 kleine pupjes aan waarvan er 1 een flinke neus wond had. Ze belden Monique en Michael en de gingen de badkamer maar weer inrichten als kraamkamer. De 4 pups bleken 3 teefjes en 1 reutje te zijn.

Door de vindplaats een kasteel, kregen ze Koninklijke namen van de Frozen film, Yelena, Anna, Elsa en Olaf. De volgende dag werden ze gelijk door de dierenarts gecontroleerd en bleken ze ongeveer 2 maanden te zijn, vol met wormen, vlooien en parasieten. Uiteraard pakken we dat gelijk als eerste aan en als snel werden de buikjes minder bol door dat de wormen dood gingen. De vlooien waren ook snel gevlucht maar de parasieten hardnekkiger. Daarvoor zijn ze inmiddels al 2 x met speciale shampoo behandeld. Ook bleken Yelena en Anna een huidschimmel te hebben die inmiddels geheel verdwenen is.

Elsa is echt de kleinste van de bolletjes wol. Haar tekening is prachtig en inmiddels zit ze super in haar vacht en haar velletje. Ze is ook de rustigste en meest luie van de 4. Eten doet ze enorm graag en dat gaat ook zonder gemopper op de rest. Ze houdt enorm van knuffelen en gedraagt zich keurig bij het douchen. Een balletje is leuk maar op schoot is leuker en daar wil ze heel graag braaf voor zitten. Elsa is bench getrained voor de nacht en dat doet ze keurig.

Verliefd geworden op dit mooie en lieve meisje? Bel of mail dan snel naar monique@walkfordogs2017.nl 0031-630708443

Onze screening bevat een vragenlijst en een huisbezoek.

Let op: wij plaatsen onze honden niet in gezinnen met kinderen onder de 12 jaar!

HEEFT U INTERESSE IN Elsa