Coco

Coco

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 12-08-2021
  • Leeftijd : Pup
  • Schofthoogte : 23cm
  • Schofthoogte middel :
  • Toegevoegd : 24-02-2022
  • Telefoon : 0630708443
Teef

Informatie

“Deze knappe dame is al goed gewend aan het huiselijke leventje in Nederland. Ze is dol op wandelen, luistert goed en is zindelijk.

 

In het begin vond ze andere honden wel wat spannend, maar nu stapt ze er zelfs op af voor een ontmoeting. Op het hondenveldje kan ze lekker rennen met nieuwe vriendjes. Dit vergt wel positieve begeleiding van haar (toekomstige) baasje, want er is niemand die zij meer vertrouwt dan haar (toekomstige) baasje. Coco is echt een lief en loyaal maatje voor het leven. Ze is dol op slapen en spelen met haar knuffels. 

 

Ze heeft nog zoveel groei te gaan en potentie om veel te leren en dat is ook wat wij zoeken in het toekomstige baasje voor haar. Samen de wereld ontdekken en gelukkig zijn!

 

Ook Coco is gevonden bij een bekende supermarkt in Tulcea. Mama Amante had 6 pups maar zoals altijd valt de een na de andere weg.

Coco blijft met 1 zusje achter en wordt opgenomen door de eigenaar van de supermarkt. Helaas verliezen we het zusje ook nog. Als Coco en haar mama volledig gevaccineerd zijn verhuizen ze naar de Casa. Mama is inmiddels in Nederland geadopteerd. Nu wil Coco natuurlijk ook dolgraag een eigen mandje.

Coco is een erg onderdanig meisje dat elk moment op haar rug gaat liggen. Ze heeft nu een vriendinnetje Falki en dat gaat super goed. Coco houdt enorm van rond racen en gebruikt haar speelmomenten daar dan ook intens voor Ze wil graag een heel actief baasje dat haar verder begeleid en haar gaat opvoeden. Coco is slim, lief en ondernemend.

Wij zien Coco graag in een niet te druk gezin.

Wil je meer weten over dit kleine meisje?

Bel of mail dan snel naar monique@walkfordogs2017.nl 0031-630708443

Onze screening bevat een vragenlijst en een huisbezoek.

Let op: wij plaatsen onze honden niet in gezinnen met kinderen onder de 12 jaar!

HEEFT U INTERESSE IN Coco