Charles

Charles

  • Geslacht : Reu
  • Geboortedatum : 04-10-2021
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 35
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 13-06-2022
  • Telefoon : 0630708443
Reu

Informatie

Op 1e Pinksterdag 2022 zat Michael s middags heel even lekker buiten. Hij hoorde Flash (die buiten de Casa woont) heel erg tekeer gaan en besloot even over de schutting te kijken. En daar liep Charles met zijn ziel onder zijn pootjes. Wanhopig deed hij pogingen om tegen de schutting op naar Michael te komen maar dat lukte dit kleine manneke natuurlijk niet. Monique erbij geroepen en de sleutel van de poort gehaald. We deden de poort open en Charles wist niet hoe snel hij naar binnen moest komen en na kort snuffelen vond hij het de hoogste tijd om zich maar eens voor te stellen. Charles is dol op aandacht en knuffels en gaf die ook gelijk bij aankomst terug.

Maandags zijn we gelijk naar de dierenarts gegaan om zijn leeftijd te schatten, dubbele check op een chip maar ook Vlad kon geen chip ontdekken.

Hij is dus nu officieel lid van de Casa familie. Hij heeft een 4DX test gekregen en de uitslag was dat hij gezond is.

Charles kreeg een aanvraag en deze klonk super goed en na een huisbezoek is hij geadopteerd in Nederland. Helaas liep dit niet goed af voor Charles, geheel buiten zijn schuld om en hebben we besloten Charles terug naar ons te laten komen. Charles is nu weer helemaal blij en laat zijn oude lieve zelf weer zien. Charles plaatsen we niet bij mensen met honden of katten. Simpel weg omdat hij altijd TE enthousiast is en dat door andere honden veelal niet gewaardeerd wordt. Bij ons hebben we veelvuldig en met verschillende honden gewandeld wat altijd zeer goed gaat. Charles kan samen met andere honden wandelen en met enkele teefjes kan hij ook prima los lopen. Wel is het belangrijk dat die energieke manneke veel beweging krijgt, leert aan de fiets te lopen bijvoorbeeld dat zal voor hem wonderen doen. Ten opzichte van mensen is Charles een enorme kroel kont en krijgt hij graag aandacht. Hij gaat keurig zitten voor wat lekkers en geeft ook pootjes of zoentje terug. Sjoelen met zijn waterbak is een grote hobby hier en dus verveeld hij zich nooit.

 

Charles verdiend een echt goed eigen mandje bij mensen met ervaring met honden die ook hun regels niet dagelijks veranderen maar duidelijk zijn in wat wel en niet mag. Ben jij dat perfecte huisje voor hem bel dan met Monique 06-30708443 of mail naar monique@walkfordogs2017.nl

 

Let op! Een vragenlijst en een huisbezoek gaan vooraf aan adoptie en wij plaatsen Charles niet in een gezin met jonge kinderen.

HEEFT U INTERESSE IN Charles