Charles

Charles

  • Geslacht : Reu
  • Geboortedatum : 04-10-2021
  • Leeftijd : Pup
  • Schofthoogte : 35
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 13-06-2022
  • Telefoon : 0630708443
Reu

Informatie

Op 1e Pinksterdag zat Michael s middags heel even lekker buiten. Hij hoorde Flash (die buiten de Casa woont) heel erg tekeer gaan en besloot even over de schutting te kijken. En daar liep Charles met zijn ziel onder zijn pootjes. Wanhopig deed hij pogingen om tegen de schutting op naar Michael te komen maar dat lukte dit kleine manneke natuurlijk niet. Monique erbij geroepen en de sleutel van de poort gehaald. We deden de poort open en Charles wist niet hoe snel hij naar binnen moest komen en na kort snuffelen vond hij het de hoogste tijd om zich maar eens voor te stellen. Charles is dol op aandacht en knuffels en gaf die ook gelijk bij aankomst terug.

Maandags zijn we gelijk naar de dierenarts gegaan om zijn leeftijd te schatten, dubbele check op een chip maar ook Vlad kon geen chip ontdekken.

Hij is dus nu officieel lid van de Casa familie. Hij heeft een 4DX test gekregen en de uitslag was dat hij gezond is. Hij heeft zijn eerste vaccinatie gekregen en een chip. Over 4 wkn zijn laatste vaccinatie, dan mag hij gecastreerd worden en zit hij helemaal klaar voor een eigen baasje.

 

Charles is niet bang voor een halsband en als we hem aanlijnen loopt hij keurig met ons mee hij is super pienter en speels. Zijn vacht is middellangharig zwart met bruin en zijn wintervacht is lichtbruin en moet gekamt worden.

 

Wil jij Charles dat geven wat hij als grootste wens heeft namelijk een eigen mandje? Bel dan snel met monique 0031-630708443 of mail naar monique@walkfordogs2017.nl

 

Let op! Een vragenlijst en een huisbezoek gaan vooraf aan adoptie en wij plaatsen Charles niet in een gezin met jonge kinderen.

HEEFT U INTERESSE IN Charles