WAT KUNT U VERWACHTEN ALS LID VAN DE CASA INSIDERS CLUB 100

🟠De Casa Insiders Club van 1️⃣0️⃣0οΈβƒ£πŸŸ 
We hebben een nieuwe club opgericht!
Onze Casa Insiders Club van 100 is opgericht om het hondenverblijf op de nieuwe casa te financieren. Monique vraagt voor haar verjaardag altijd donaties voor een specifiek doel voor WFD per jaar. Dit jaar gaat het dus om het realiseren van het hondenverblijf op de casa.

De loods wordt betaald door Monique en Michael privΓ©, maar er moet natuurlijk nog allemaal materiaal gekocht worden voor het bouwen van de nieuwe hokken binnen, rennen buiten en speelweides buiten. Materiaal wat nog bruikbaar is van de “oude” casa wordt natuurlijk hergebruikt, maar er zal ook veel nieuw materiaal ingekocht moeten worden.

Wat houdt de nieuwe Club nu in?
🟠 Je doet mee door een aanmelding per mail naar voorzitter@walkfordogs2017.nl te doen en daarna een bedrag van €50 te doneren. We vragen om dit jaarlijks 1 keer te doneren.
🟠Als waardering voor je deelname aan de Club wordt er speciaal voor jou 3 keer per jaar een nieuwsbrief gemaakt die je van allerlei “inside” verhalen verteld over WFD en de Casa. Dit zijn extra verhalen die niet op Facebook geplaatst worden.🐾
🟠 Van alle leden van de Club (die dat leuk vinden) krijgt je naam een speciaal plekje op de nieuwe casa😁
🟠 Als klap op de vuurpijl verloten we 1x per jaar een vliegticket naar de casa onder de leden!🀩
Wil jij nu al meehelpen aan het realiseren van het nieuwe hondenverblijf en daarmee helpen aan het bieden van onderdak aan zwerfhonden die in de toekomst door ons opgevangen worden?
➑️ Meld je dan aan door te mailen naar voorzitter@walkfordogs2017.nl

Wilt u meer weten over deze unieke actie klik dan op de volgende link

https://walkfordogs2017.nl/cic100/

Team Walk for dogs 2017!

Geef een reactie