Bliss Bella

Bliss Bella

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 26-03-2020
  • Leeftijd : Pup
  • Schofthoogte : 25cm
  • Schofthoogte Klein
  • Toegevoegd : 12-05-2020
  • Telefoon : 0031630420501
Teef

Informatie

Begin mei moest Michael “even” boodschappen doen.

Gelukkig maar, want bij thuiskomst zag hij nog net een klein pupje onder de auto van Monique schieten. Even verder op lag het zusje van Bliss Bella, die we Yellow hebben genoemd, dood door aanrijding op straat.
Gelijk heeft hij Monique erbij gehaald en de auto moest weggeduwd worden want Bliss Bella lag precies midden onder de auto en lag zo te trillen van angst dat ze niet weg te halen was. Gelukkig won haar honger het van de angst en na een paar aarzelingen liep ze rechtstreeks een bench in waar worst lag.

De eerst controle bij de dieren arts was al snel en helaas zat ze onder de vlooien, had een allergische huidreactie en schurft. Ook een darminfectie waardoor het advies luid en duidelijk was.

 Direct volledig in quarantaine om haar maar ook alle andere honden te beschermen. Een aantal keren wassen met speciale shampoo en natuurlijk de eerst ontworming en antivlo gekregen.

Haar verblijf is nu even de badkamer en is uitgebreid met de slaapkamer waar ze de hele dag bij Monique kan vertoeven als die aan het werk is. Bliss Bella veranderde binnen een week in een levendig, lief en ondeugend puppen kind dat heel mooi kan zingen ­čśŐSlapen op het grote bed, spelen met ballen en vooral sokken is haar levensmotto. Bliss Bella wil dolgraag dat leven in Nederland voort zetten als ze er straks helemaal klaar voor is. Gelukkig mag ze binnenkort ook weer naar buiten zodat ze ook daar verder kan leren.

Ben je verliefd op dit sprekende koppie bel dan snel met Sonja 00316-30420501

HEEFT U INTERESSE IN Bliss Bella