Blackie

Blackie

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 2015
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 40
  • Schofthoogte Middel :
  • -Toegevoegd : 07-02-2021
  • Telefoon : 0630420501
Teef

Informatie

Kerstavond 2019, Michael en Monique wordt gevraagd om hulp in een tuin van een zojuist overleden dame. In haar tuin diverse honden in allerlei formaten en gepoogd is de reuen van de teefjes af te schermen. Helaas lukte dat niet in alle gevallen want bij Blackie aangekomen, hoorden we zacht gepiept en kwamen en 3 mini bolletjes tevoorschijn. Amper 6 weken oud. Blackie en haar pups zijn gelijk meegenomen en kwamen na een korte tussenpose net na Kerst op de Casa terecht. De pups gingen goed maar bij de 4DX test kwam helaas tevoorschijn dat Blackie hartworm positief was. Nadat het zogen voorbij was hebben we Blackie gelijk hier tegen laten behandelen. Er volgen dan 3 spannende maanden en helaas de 1e behandeling bleek niet voldoende. Opnieuw deze nare en pijnlijke behandeling gedaan en op 5 februari 2021 kwam dan eindelijk het verlossende bericht zichtbaar op de test. Blackie is schoon.

Monique kon wel huilen, lachen en wat nog meer van geluk want EINDELIJK maakt deze onwijs lieve mama kans op haar zo welverdiende mandje in Nederland of Belgie. Blackie was een geweldige mama voor haar 3 pups, Buddy, Jinxie en Boef, die inmiddels allemaal al lang geadopteerd en gelukkig in Nederland en Belgie wonen. Ook als Blackie in aanraaking kwam met andere (dus niet haar eigen pups) was zij de rust, verzekerdheid en vooral heel voorzichtig en liefdevol tegen ze. Blackie kan met teefjes als ook met reuen goed omgaan. Daarnaast is Blackie zeer mensvriendelijk, een vreselijke knuffelkont, erg graag dicht bij je en wil niets liever dan een rustig gezin (zonder kinderen) waar ze in rust en geduld kan bijkomen van haar Casa avontuur en eindelijk een “normaal” hondenleven kan beginnen. Blackie is totaal niet dominant, eerder onderdanig, geen echte springer (tegen mensenĀ op) nederig en luistert onwijs goed. Wij denken dat Blackie de eerste 5 jaar enkel de tuin gezien heeft en zal misschien in het begin wat achterdochtig in het verkeer kunnen zijn. Maar onze ervaring leert dat als men dit goed opbouwt, een hond snel kan wennen aan deze, voor ons zo normale omgevingsgeluiden. Monique kan alleen maar hopen dat de eerste foto van Blackie in een zacht mandje, heel snel binnen komt want als er 1 meisje dit verdiend dan is het Blackie wel.

Bent u verliefd of wilt u meer weten bel dan snel met Sonja, 0031-630420501 of mail naar Sonja@walkfordogs2017.nl Let op, wij plaatsen onze honden niet in gezinnen met kinderen onder de 12 jaar.

HEEFT U INTERESSE IN Blackie