Beartje

Beartje

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 10-10-2020
  • Leeftijd : Pup
  • Schofthoogte : 43
  • Schofthoogte Middel :
  • -Toegevoegd : 07-02-2021
  • Telefoon : 0031630420501
Teef

Informatie

Zondagavond 31 januari 2021, Michael is vertrokken met 3 honden naar Amsterdam en Monique staat voor een week Casa runnen alleen. Rond 17.30 uur gaat ze heel even naar buiten en van links naar rechts schiet er ineens een hond over het terrein. Zonder toezicht lopen er geen honden los op de Casa , dus Monique dacht even dat ze spoken zag, maar helaas. Een verdwaasd, zeer angstig en panisch hondje rende van hot naar her en had geen idee hoe wat en waarom. Het duurde even voor ze een plekje vond waar ze ging zitten en Monique haar langzaam stapje voor stapje kon benaderen en geruststellen. Na ongeveer 1.5 uur liet ze zich eindelijk oppakken en naar een vrije kennel dragen. Water en eten en nu rust.Inmiddels was het pikkedonker op de Casa maar Monique had nog net kunnen zien dat ze dikke bulten op haar broodmagere lijfje had. Morgen de dierenarts zijn werk laten doen en kijken hoe het er voor staat. Ook het neusje van Beartje had een nare schaafwond die heel vers was.

Hoe kwam Beartje dan zo op de Casa terecht? Nou doodgewoon over de schutting gegooid. Iets wat helaas als normaal worden gezien. Maandags kwam gelijk de dierenarts en de 2 dikke bulten waren het gevolg van injectie gegeven door een of andere wanna be dierenarts, mogelijk onhygienisch werken enfin daar voor kreeg ze antibiotica. Haar neus was ten gevolge van de val over de schutting en zal ook met antibiotica zalf langzaam helen. De 4DX test was helemaal negatief en inmiddels is ze ontwormd en heeft ze anti teek en vlo middel gehad. Beartje is nog erg schrokkerig aangaande eten, maar dat is een logisch gevolg van langdurig honger lijden, dit zal in de tijd langzaam slijten omdat ze langzaam gaat begrijpen dat honger gevoel nooit meer komt en haar buik goed gevuld zal zijn. Inmiddels zien wij al duidelijk verschil in gewicht en dit al na een week. Beartje laat een onwijs lief en aanhankelijk meisje zien. Ze moet echt nog leren om pup te zijn maar hiervoor krijgt ze alle tijd. Ook is ze nu geintroduceerd bij 4 andere pups met dezelfde leeftijd en daar kan ze echt al van genieten. Wij willen voor Beartje een rustig gezin zonder kleine kinderen waar ze haar verder leren om een huishond te worden (hoewel wij denken en bijna zeker weten dat Beartje enige tijd in huis geleefd heeft) en haar verder op te voeden. Beartje zal naar verwachting half april alle entingen en haar rits hebben gehad en kan dan vast niet meer wachten op haar eigen vaste, voor altijd baasjes.

 

Wilt u meer weten of kunt u niet wachten om haar te reserveren bel dan snel met Sonja 0031-630420501 of mail naar sonja@walkfordogs2017.nl

 

Let op! Wij plaatsen onze honden niet in gezinnen met kinderen onder de 12 jaar!

HEEFT U INTERESSE IN Beartje