Bass

Bass

  • Geslacht : Reu
  • Geboortedatum : 29-05-2021
  • Leeftijd : Pup
  • Schofthoogte : 12cm
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 12-07-2021
  • Telefoon : 0031630420501
Reu

Informatie

Nabij een winkelcentrum, aan de rand van Tulcea, in een veld waren al een paar dagen 6 gedumpte pups gesignaleerd. Zoals we in RoemeniĆ« gewend zijn, roept iedereen, post iedereen op facebook maar doet niemand daadwerkelijk iets, enkele uitzonderingen daar gelaten. Bass was de eerste die gevonden werd. Ver van de plek waar ze zich bevonden. Hij is gevonden midden op een hele drukke 4-baans weg, wat een wonder  dat er heelhuids af gehaald is.

Toeval wilde dat de mensen die hem vonden en meenamen, elke sterilisatie week, de koffie en alle drinken sponsoren. Een en een is twee natuurlijk en WFD werd gevraagd of wij voor goede baasje wilden gaan zorgen. De CASA is bomvol en er is parvo dus besloten we met haar als foster deze pup een kans te geven. De dierenarts heeft Bass  nagekeken en hij was gezond op de blaren na. Hiervoor krijgt hij antibiotica en langzaam trekken ze allemaal weg.

Bass vermaakt zich prima bij zijn foster, samen met zijn broertjes en zusje.

Ook zijn dag bestaat nu nog voornamelijk uit eten, eten, eten en spelen en dan heel lang slapen. Zodra we meer kunnen vertellen over haar karakter zullen we dit zeker gaan aanvullen. Hij is nog klein en moet nog veel groeien en aankomen en alle entingen nog door lopen. Wat wel al opvalt bij Bass is dat hij absoluut niet kan stilzitten. Kortom een energie bommetje.

En hij is de enige van de vier die veel wit in zijn vachtje heeft.

Mocht je niet op de aanvulling kunnen wachten en ben je verliefd op de zwarte en witte golven van dit mooie manneke, bel dan snel met

 sonja 0031-630420501 of mail naar sonja@walkfordogs2017.nl.

Onze screening bestaat uit een vragenlijst en een huisbezoek. En wij plaatsen onze honden niet bij kinderen onder de 12 jaar.

Let op! Denk goed na of u na corona ook nog ruim voldoende tijd heeft om een pup op te voeden en voldoende aandacht te geven.

HEEFT U INTERESSE IN Bass