Armani

Armani

  • Geslacht : Reu
  • Geboortedatum : 01-05-2021
  • Leeftijd : Pup
  • Schofthoogte : 17cm
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 09-07-2021
  • Telefoon : 0031630420501
Reu

Informatie

Terwijl het Roemeense team druk bezig was met het redden van een gedumpte moeder, kregen ze telefoon uit een naburig dorpje tegelijk met de meest walgelijke foto die je maar kan bedenken. Een dode moederhond met 7 pup die wanhopig proberen te drinken bij hun moeder. Ze werden gelukkig opgemerkt en weggehaald en kregen op een veilige plek wat eten. Het meest waarschijnlijke verhaal is dat moeder de straat op ging voor eten, werd aangereden, heeft dr pups nog kunnen bereiken maar is daarna door haar verwondingen bezweken.

Heel verdrietig en zo onnodig als mensen hun honden gewoon zouden steriliseren…

Maar goed daar hadden deze 7 pups geen boodschap aan. Het zit overvol op de Casa maar met in ons achterhoofd dat er snel 9 pups gaan reizen hebben we de zorg voor ze op ons genomen. Rechtstreeks door naar de dierenarts voor de eerste check up en toen bleek dat deze mini mannetjes en vrouwtjes een niet normaal odeur bij zich droegen. De lijkengeur zit er goed in wat erop duidt dat de moederhond toch echt al flink aantal dagen dood moet zijn geweest. De pups zijn ondervoed, zitten vol met wormen, teken en vlooien en dat gaat als eerste opgelost worden. Ontvlooien en ontwormen. Dan over op speciaal puppenvoer met extra supplementen zodat ze snel hun achterstand inlopen. Ook de aantal oorontstekingen zijn verholpen. De parvo test was negatief dus enigszins opgelucht vertrekken ze naar de Casa. Dat ze honger hadden was snel duidelijk. De bakken voer die klaar stonden waren binnen no time op en ook de dorst was snel gelest. We hebben ze daarna niet meer gehoord dus waarschijnlijk zijn ze voor het eerst sinds lang weer met een volle buik in een ongestoorde slaap gevallen. Na wat aarzelend naar Monique en Michael toe, waren ze allemaal al snel om naar Hey Blij ei als die twee langskomen.

De honger is geen prio meer, spelen des te meer. Inmiddels kunnen ze gaan oefenen met echt baby speelgoed voor pups en de een na de ander begint te snappen wat je nu eigenlijk met een balletje kan doen.

Het is lastig om op zon jonge leeftijd al over een karakter te gaan praten dus dat willen we graag aanvullen als wij ze beter en langer kennen.

Alle pups hebben de naam van een merk parfum of de naam van een specifiek parfum gekregen. Dit als hint naar het “luchtje” dat ze meenamen met hun verhuizing. De eerste vaccinatie is een feit, een eerste bad/douche ronde is geweest en het scheelt al ietsjes. Maar ze zullen nog wel een bad of 2 nodig hebben om de geur volledig kwijt te raken. En helaas werden er 6 ziek, doodziek, parvo kwam om de hoek kijken en sloeg genadeloos toe. Zeer zorgelijke twee weken braken aan, de inzet en kunde van de dierenartsen, de

24/7 verzorging en constante toezicht maakte dat er 5 overleefden. Armani was er een van. Hij heeft gevochten en gewonnen. Dus niet alleen mooi maar vooral ook sterk.

Armani is er nieuwsgierig en zijn eerste douchebeurt gebruikte hij gelijk om de douche kop eens aan een inspectie te onderwerpen. Bij het droog wrijven viel hij bijna in slaap zo kan hij genieten van aandacht en contact. Ook hij is een echte waterliefhebber. En was de eerste die doorhad hoe leuk een bal is.

Mocht je als een blok voor Armani vallen bel dan snel naar Sonja of mail ons.

Sonja 0031-630420501 of mail naar Sonja@walkfordogs2017.nl

Een vragenlijst en een huisbezoek is onderdeel van onze screening. Wij plaatsen onze honden niet in gezinnen met kinderen onder de 12 jaar en vragen u goed en bewust na te denken of u NA Corona ook nog alle tijd heeft

voor de opvoeding van een pup!        

HEEFT U INTERESSE IN Armani