Anna

Anna

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 01-12-2021
  • Leeftijd : Pup
  • Schofthoogte : 20cm
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 23-02-2022
  • Telefoon : 0630708443
Teef

Informatie

      Een oud inwoner van Tulcea was met zijn Nederlandse vriendin op bezoek en uiteraard hoor daar wat sightseeing bij. Op een dag gingen ze naar het Kasteel Ennisala en daar troffen ze flink veel zwerfhonden aan. Veel honden worden bij toeristische plekken gedumpt ivm voedsel afval op die plekken.

Helaas troffen ze ook 4 kleine pupjes aan waarvan er 1 een flinke neus wond had. Ze belden Monique en Michael en de gingen de badkamer maar weer inrichten als kraamkamer. De 4 pups bleken 3 teefjes en 1 reutje te zijn.

Door de vindplaats een kasteel, kregen ze Koninklijke namen van de Frozen film, Yelena, Anna, Elsa en Olaf. De volgende dag werden ze gelijk door de dierenarts gecontroleerd en bleken ze ongeveer 2 maanden te zijn, vol met wormen, vlooien en parasieten. Uiteraard pakken we dat gelijk als eerste aan en als snel werden de buikjes minder bol door dat de wormen dood gingen. De vlooien waren ook snel gevlucht maar de parasieten hardnekkiger. Daarvoor zijn ze inmiddels al 2 x met speciale shampoo behandeld. Ook bleken Yelena en Anna een huidschimmel te hebben die inmiddels geheel verdwenen is.

Anna oogt de meest rustige van de 4, maar na goed en veel te kijken blijkt Anna het “baasje” te zijn. Anna bekijkt alles op afstand en gaan haar nestgenootjes te gek doen dan verteld zij graag dat dat niet de bedoeling is. Naar ons toe is ze onwijs lief en ook vreselijk leergierig. Ze kan minuten lang voor je zitten en kijken wat je allemaal aan het doen bent. Ook een pootje geven zat er na 2 keer oefenen in. Ook zij speelt graag met een balletje maar puppy pads slopen is het allerleukste bezigheid. Anna zoekt een mandje waar ze netjes opgevoed wordt en waar tijd is haar nieuwsgierigheid en haar wil te leren wordt gevoed.

Verliefd geworden op dit mooie en pientere meisje? Bel of mail dan snel naar monique@walkfordogs2017.nl 0031-630708443

Onze screening bevat een vragenlijst en een huisbezoek.

Let op: wij plaatsen onze honden niet in gezinnen met kinderen onder de 12

jaar!       

HEEFT U INTERESSE IN Anna