Akira

Akira

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 05-03-2019
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 42cm
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 08-03-2021
  • Telefoon : 0630708443
Teef

Informatie

Ook Akira zat ik de dodingscel van het vreselijke dodingsstation van Tulcea.

Akira had ons al snel om haar pootjes gewonden. Haar enthousiasme naar ons op die vreselijke plek was om te huilen. Nadat je zo slecht behandeld bent toch nog mensen vertrouwen heel bizar. Gelukkig konden we ook haar snel ophalen en kon ze beginnen met goede mensen leren kennen. Akira had honger voor 10 en was best verdedigend over haar eten. Maar na een week gewoon zoals het hoort elke dag eten, ging dat al snel beter. Ook aandacht is ze dol op, ze is vanaf dag 1 goed te benaderen en komt steeds meer vragen om aandacht en een aai sessie. Na een week begon ze ook achter een bal aan te rennen en ging er mee spelen. Iets wat ze nog nooit gedaan heeft en dan is het knap dat je dat al zo snel leert.

Akira vond het eerste doktersbezoek nog niet zo leuk dus dat hebben we voor haar nog even uitgesteld zodat ze wat meer vertrouwd op de tafel gaat en we haar niet nog een trauma mee geven. Ook Akira hebben we goed geobserveerd de afgelopen week en van zielige, bijna dode PS hond is ze al veranderd in een levendige, lieve kroelkont die graag in het zonnetje ligt, rond rent en op onderzoek gaat. Ballen favoriet op dit moment maar er zijn nog veel meer dingen die ze een voor een gaat leren kennen. Ook kan Akira heel netjes en voorzichtig een lekker snoepje uit de hand eten. Heel netjes als je bedenkt dat ze weken zoniet langer honger heeft gehad.

Akira is een plaatje van een hond met een zeer unieke tekening, ze zoekt een baasje met geduld die haar op haar tempo verder wil begeleiden en wij denken hierbij niet aan drukke gezinnen of kleine kinderem wel actieve mensen want ze is nog jong en wij zien dat ze haar energie goed kwijt moet kunnen.

Voor meer informatie of vragen bel naar Sonja of mail naar monique@walkfordogs2017.nl 0031630708443

Let op, wij plaatsen onze honden niet in gezinnen met kinderen onder de 12 jaar

HEEFT U INTERESSE IN Akira