Akiko

Akiko

  • Geslacht : Teef
  • Geboortedatum : 05-03-2018
  • Leeftijd : Volwassen
  • Schofthoogte : 35
  • Schofthoogte Middel :
  • Toegevoegd : 08-03-2021
  • Telefoon : 0031630420501
Teef

Informatie

Akiko hebben we weggehaald uit het dodingsstation in Tulcea. Op de vraag wie er vandaag op de dodingslijst stonden, was zij er 1 va de 4. In de kennel daar kwam ze heel voorzichtig met haar neusje door de tralies heen om te ruiken aan onze handen. We moeten “goed” geroken hebben want haar ogen stonden opeens een stuk minder triest. 

We wisten dat we voor haar een fijne plek kunnen vinden waar ze nog meer kan opbloeien dan nu. 2 dagen later kwam ze op de Casa aan. Eenmaal in de kennel ging ze in 1 rechte lijn naar de etensbakken. Ze heeft zich letterlijk propvol gegeten. Ze was breder dan lang en we begrijpen dat goed na weken honger geleden te hebben. Inmiddels gaat het eten gepast en met mate omdat ze al dondersgoed snapt dat de Casa geen honger betekend maar lieve mensen en zachte handen die aaien en ballen gooien. Haar eerste buitenspeelronde was erg vreemd voor haar.

 Zoveel ruimte om te rennen maar waarom doen we dan en waarom mag ik dat. Na een aantal keren oefenen snapt ze nu wel waarom. Het betekend namelijk elke dag weer een klein feestje. Rennen met vriendjes en dan terug om lekker weer het buikje vol te kunnen eten. Akiko heeft al kennisgemaakt met onze dierenarts en dat ging zonder problemen, ze is gezond en heeft haar 1e enting gehad. Op haar neusje zit een kale plek. We zijn er bijna zeker van dat dat van een brandplek komt. Mensen geloven hier nog dat dat honden kan genezen. Ze heeft er geen last van en het hoort nu gewoon bij haar. Verder hobbies die we tot nu toe hebben gezien zijn, luieren, slapen, zonnebaden en gewoon genieten van rust en knuffels.

 

Wilt u haar het zachtste kussentje ooit geven en haar voor altijd trouw zijn? Bel of mail naar Sonja. sonja@walkfordogs2017.nl of bel 00316-30420501

Let op! Wij plaatsen onze honden niet in gezinnen met kinderen onder de 12 jaar!

HEEFT U INTERESSE IN Akiko